Om oss

24METER.SE

Vi ser oss själva som den moderna sortens leverantör av fordonstillbehör och reservdelar. Ambitionen är att alltid vara ditt självklara val när du behöver beställa något till ditt fordon. Med leverantörer både i Sverige, Europa samt Kina gör vi alltid vårt yttersta för att leverera bästa möjliga produkt till lägsta möjliga pris och på så kort tid som möjligt.

Vi har lager och butik på Teg i Umeå.

Återförsäljare

Vill du bli återförsäljare? Kontakta rickard@24meter.se

 

Organisationsnummer: 556848-6285
Adress: 24meter AB, Pumpvägen 1B, 904 20 Umeå
Telefon: 090-779800

KONTAKTA OSS

TEAMET

Rickard Hahr

Rickard är chefen på bygget. Han svarar på dina frågor och tar beställningar. Direktnummer: 0903435699

Stefan Pettersson

Stefan är klippan som både hjälper till att ge dig svar på dina frågor och ansvarar för lagret. Stefan ser till att du får rätt varor och hela varor! Direktnummer: 0903435698

Tobias Holmberg

Tobias är expert när det kommer till de tekniska bitarna i webbshoppen. Han jobbar bakom kulisserna så att hemsidan ska fungera så bra som möjligt.

FRI FRAKT

Handla för mer än 1500 kr så skickar vi paketet utan extra kostnad! Gäller inom Sverige till DHL Servicepoint och ej skrymmande eller tunga varor.

PENGAR & MILJÖ

En av sakerna vi gör för att hålla nere kostnader och även priser är att vi återanvänder kartonger, därför kan du ibland få begagnade ytteremballage. Det gör också att vi tillsammans bidrar till en mindre miljöpåverkan!

BÄSTA KUNDTJÄNSTEN

Vi vill vara bäst när du har frågor eller liknande! Vi finns tillgängliga på telefon och e-post och försöker svara så snabbt vi kan!

Har du synpunkter? Vill du klaga? Vill du berömma? Skriv ett mail eller använd kontaktformuläret!