Volvo


Skräddarsydd bilklädsel Volvo. Att köpa en snygg och praktisk bilklädsel till din Volvo är ofta en riktigt god investering. Dels höjer det körupplevelsen att klä sin bil personligt och dels skyddar det originalklädseln under. Det är ett faktum att en välvårdad insida på bilen spelar stor roll för en köpare den dagen du väljer att sälja din bil.
Enligt oss ska en bra bilklädsel tåla att användas samtidigt som den ska ge en känsla av komfort och stil. Sedan spelar det ingen roll om du är yrkesförare eller bara kör lite på helgerna.

Säkra bilklädslar

Hos oss är säkerheten alltid viktig, därför är bilklädslarna designade så att airbags är fullt funktionella i alla bilar. Moderna bilar har ofta stolar med inbyggd airbag. Klädslarna är sydda så att de släpper ut airbagen om den löser ut.

5000 stolar

Genom åren har mer än 5000 stolar mallats till allt från personbil, transportbil, husbil, entreprenad och lastbil! Det finns bilklädslar till i stort sett alla förekommande personbilar, hittar du inte din bil, ta kontakt med oss så kollar vi!

Ej originaltillbehör

Klädslarna är inte ett Volvo originaltillbehör utan tillverkas av PeBe (i Veddige, Halland) som har flera decenniers erfarenhet av att göra skräddarsydda bilklädslar med fantastisk kvalitet och passform.

Vy:

Visa: 30 60 ALLA